EN RIKTIGT LÄSKIG SKRÄCK FILM!

De va skit längesen jag såg en riktig läskig skräckfilm, kommer ihåg när jag va mindre, då fanns de jätte många läskiga filmer, antingen va de för jag va yngre och räddare, eller är de för att de inte finns några nya bra skräckisar, så om någon som läser min blogg vet någon ny skräckfilm som är läskig, kommentera gärna namnet då för jag är obsessed att hitta en skräckis, älskar de.
men iställer för att ha letat skräckisar hela dagen nu när jag är sjuk har jag suttit och kollat typ 10 avsnitt av gossip girl, är snart inne i den tredje sesongen, känns awesome!
och anledningen till att jag absolut inte lägger in en enda bild på mig just nu är för jag ser ut som skit, helt äcklig och ful, värre än vanligt nu när jag är sjuk"

Kommentarer:

1 viktoria:

skriven

hej ställ gärna några frågor i min frågestund skulle göra mig super glad, svarar ärligt på allt! :) http://viktoriasslife.blogg.se/2012/january/fragestund.html

kram

2 Lina:

skriven

Hej underbara du vill bara tipsa om min sida på fb där du kan dela din blogg och samtidigt få läsare gör blogglovin byten och mycket mer. Nu har jag även startat en tävling där du kan vinna en piercing så gå in och ta en titt kramhttp://www.facebook.com/pages/Blogg-sharing/293819024002074

3 michelle:

skriven

Läs gärna mitt inlägg om komplex!

Kommentera gärna och berätta om du har något/några komplex!

Fin blogg, kram!

Kommentera här: